Essendonk 30 - Breda

Referentienr: 003
Essendonk 30 - BredaStatus: te huur
Oppervlakte: -
Type bestemming: Kantoorruimte met bedrijfshal

Het betreft hier een vrijstaand kantoorpand met de mogelijkheid tot het creëren van extra bedrijfs-/opslagruimte. Het pand is gelegen op een kleinschalig kantorenpark aan de rand van de woonwijk “Haagse Beemden” in een zone met veel groen. Het kantorenpark bestaat uit een aantal kleinschalige kantoorgebouwen met een beperkte omvang. Op korte afstand zijn een aantal voorzieningen gelegen, zoals een kinderdagverblijf en een winkelcentrum met een supermarkt. Tevens zijn in de directe omgeving restaurants en een lunchroom/broodjeszaak gelegen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met de auto is goed te noemen. Via de Emerparklaan en de Noordelijke Rondweg zijn de A16 (Rotterdam-Antwerpen) en de A59 (’s-Hertogenbosch-Utrecht) uitstekend bereikbaar. Het centrum en het station van Breda zijn vanuit deze locatie goed bereikbaar. In de nabije omgeving is een bushalte gelegen.

Object
Het betreft hier een vrijstaand gelegen kantoorpand. Doordat op zowel de begane grond als op de eerste verdieping gebruik is gemaakt van systeemwanden is de indeling van het pand makkelijk te wijzigen. Tevens was er in het verleden een kleine bedrijfsruimte welke omgebouwd is naar kantoorruimte, dit zou eventueel weer in oude staat hersteld kunnen worden waardoor er weer een gedeelte als opslag-/bedrijfsruimte gebruikt zou kunnen worden. De bedrijfsruimte welke gecreëerd kan worden varieert van circa 50 m² tot circa 350 m² afhankelijk van de wensen.

Het pand biedt op het voor- en zij terrein voldoende mogelijkheid tot parkeren.

Vloeroppervlakte
Het pand is totaal circa 945 m² groot en verdeeld over 2 bouwlagen.
Begane grond: ca. 661 m²
Eerste verdieping: ca. 284 m²


Voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd, onder andere voorzien van:

- entree;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- airco split units in diverse kantoorruimtes;
- scheidingswanden;
- toiletgroepen en pantry/keuken
- verwarming middels radiatoren.
- kabelgoten voorzien van elektra;
- beveiligingsinstallatie;
- afgesloten terrein

Link naar makelaar: https://www.fundainbusiness.nl/kantoor/breda/object-40865582-essendonk-30/'
// Terug